Златан Ибрахимович се завърна в игра след повече от 280 дни

...
Златан Ибрахимович се завърна в игра след повече от 280 дни
Коментари Харесай

Ибрахимович: Свободен съм да правя това, което обичам

Златан Ибрахимович се завърна в игра след повече от 280 дни неявяване по терените. Шведът влезе като запаса в мача на неговия Милан срещу Аталанта от 24-ия кръг на италианската Серия А. “Росонерите ” победиха с 2:0, а Ибрахимович се трансформира в най-възрастния футболист, обличал в миналото екипа на Милан.

" Много ми липсваха почитателите, благодаря им, че ми дадоха мощ, адреналин и мотивация да продължа. Без тяхната поддръжка щеше да е доста мъчно. Толкова добре не съм се чувствал през последната година и два месеца. Чувствам се кадърен да върша това, което мога. Свободен съм да върша това, което обичам. Направих две или три тренировки и играх 15 минути, представете си какво мога да направя с още тренировки. В момента тъкмо те ми липсват ", показа Златан след срещата, в която се появи от скамейката в 74-ата минута. 

" Ако не си слагам цели, тогава се отпущам и стартирам да се усещам като че ли съм останал в предишното. Не желая да съм тук поради това, което направих преди една, пет или 10 години, а поради това, което върша сега ", добави шведът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР